Različni tipi verižnih žag za vrtnarje in profesionalne uporabnike

Na voljo so kompaktné verižne žage, ki omogočajo enostavno rezanje različnih vrst lesa. Te motorne žage so zasnovane z optimalno porazdelitvijo teže in ergonomskim oblikovanjem, kar zagotavlja udoben oprijem in enostavno uporabo. Z vključeno opremo lahko hitro napnete rezalni komplet in verigo, kar vam omogoča takojšen začetek dela. Motorne žage vključujejo tudi varnostne funkcije kot so sistemska zavorna funkcija za hitro zaustavitev verige in zaščita za roke.

Na voljo so kompaktné verižne žage, ki olajšajo rezanje različnih vrst lesa.

Profesionalne verižne žage za zahtevna dela

Poleg kompaktnih modelov je na voljo tudi profesionalna verižna motorna žaga Stihl, ki je posebej primerna za zahtevna opravila kot so delo v težkih pogojih ali rezanje trdega lesa. Oglejte si ponudbo in preverite moč in zmogljivost verižnih žag, da boste izbrali pravo orodje za vaše potrebe.

Dvojna varnost za brezskrbno delo

Verižne žage so opremljene s sistemom za hitro zaustavitev verige in zaščito za roke, kar zagotavlja visoko raven zaščite v vseh delovnih situacijah. Te varnostne funkcije omogočajo udobno in varno delo brez skrbi za morebitne nesreče. Verižne žage so zasnovane z uravnoteženo težo, kar pomeni, da se odlično prilegajo roki uporabnika. Bencinski modeli vključujejo tudi sistem za blaženje vibracij, ki pripomore k večjemu udobju pri delu.

Enostavno upravljanje in vzdrževanje

Vzdrževanje električnih in akumulatorskih verižnih žag je enostavno zahvaljujoč samodejnemu mazanju verige in preglednemu okencu na oljnem rezervoarju. Pri bencinskih žagah je zračni filter mogoče enostavno odstraniti in očistiti, kar poenostavi vzdrževanje.

Blagovna znamka ponuja širok spekter bencinskih verižnih žag, od kompaktnih modelov za domačo rabo do zmogljivih žag za profesionalno uporabo. Vse žage so znane po svoji visoki kakovosti, varnosti in prijaznosti do uporabnika, z zmogljivimi dvotaktnimi motorji in dodatki za rezanje, ki zagotavljajo visok navor in vrhunske rezultate.

Kompaktne in univerzalne verižne žage

Kompaktne bencinske verižne žage so odlične za uporabnike, ki potrebujejo zmogljive naprave z enostavno vzdrževanje in kakovostnimi materiali, kot je nikelj-silicij v motorju. Te žage so primerne za širok spekter nalog, vključno z žaganjem drv, gradnjo z lesom in podiranjem majhnih dreves. Univerzalne in profesionalne verižne žage ponujajo odlično razmerje med močjo in težo ter enostavnostjo uporabe. Profesionalni modeli vključujejo izboljšan pretok zraka, bočni napon verige in visokokakovostni uplinjač s kompenzatorjem. Magnezijeva ročična gred, tridelna kovana konstrukcija in učinkovito blaženje vibracij zagotavljajo dolgotrajno odpornost in vrhunsko zmogljivost.

Akumulatorska verižna žaga

Akumulatorska verižna žaga je zasnovana za brezskrbno delovanje z brezžično Li-ionsko močjo, kar pomeni brez emisij in visoko zmogljivost. Njena prilagodljiva oblika in vrhunska oprema zagotavljata izjemno učinkovitost pri rezanju. Originalni meč in veriga zagotavljata dolgotrajno vzdržljivost, medtem ko napenjanje verige brez orodja in samodejno mazanje z vizualnim kontrolnim oknom na rezervoarju za olje poenostavita delo. Varnost je zagotovljena s sistemom za hitro zaustavitev verige in zaščito za roke.

Električne verižne žage – moč in vsestranskost za vaš vrt

Električne verižne žage so odlična izbira za obrezovanje dreves in grmovja ter pripravo drv na vašem vrtu. Primerne so tako za manjše kot večje vrtnarske naloge. Žage so opremljene z originalnim mečem in verigo, ki nudita vrhunsko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Z močnimi motorji, ki zagotavljajo hitrost rezanja do 13,5 m/s, lahko enostavno obvladate različne vrste lesa. Varnostne značilnosti vključujejo ščitnik za roke in sistem za hitro zaustavitev verige. Električne verižne žage so primerne za domače vrtnarje in gradbince, saj nudijo udobje in zanesljivost pri delu. Prednosti vključujejo brezemisijsko delovanje, posebno zasnovo z vzdolžno nameščenim motorjem, zaščito pred preobremenitvijo in enostavno vzdrževanje.