Gumijasta korita za prtljažnik avtomobila odličnega in skrbnega dizajna

Prtljažnik vozila se lahko zelo hitro umaže, kar dobro veste tudi sami. Če niste dovolj pazljivi, se tekstilne podloge na tem mestu lahko zelo težko očistijo. V takšne namene bi bilo precej bolje uporabljati kar gumijasta korita za prtljažnik avtomobila, ki so v primerjavi z omenjenimi podlogami precej bolj praktična. Narejena so torej iz gume, zato se lahko zelo hitro očistijo.

Sodobno zasnovana korita za prtljažnik avta iz gume se ponašajo tudi z visokim ter elegantnim robom, ki dobro poskrbi za zadrževanje tekočine v primeru politja.

Posebne lastnosti avto korit za prtljažnik

Pri izbiri gumijastega korita za prtljažnik avtomobila je dobro paziti tudi na proizvajalca. Ni vseeno, če si izberete avto izdelek povsem neznane blagovne znamke. V tem primeru so odlična izbira Gledring avto korita iz gume. Slednja so prvovrstnega in skrbnega dizajna, obenem se ponašajo z nekaterimi prav posebnimi lastnostmi za še večjo učinkovitost.

Sodobna gumijasta korita za prtljažnik avta
Sodobna korita za prtljažnik avta iz gume imajo visok ter eleganten rob, ki dobro poskrbi za zadrževanje tekočine v primeru politja.

Ena od ključnih prednosti je vgrajena zaščita za odbijač. Prav tako tudi visoki rob, ki je videti nadvse elegantno. Njegova ključna naloga pa je seveda učinkovito preprečevanje razlitja tekočine po prtljažniku vozila. Rob je visok 2 centimetra in lahko zadrži tudi do 10 litrov tekočine. Poleg tovrstnega višjega roba gumijasta korita za prtljažnik avtomobila vključujejo še nižje robove, ki prav tako učinkovito pripomorejo k zadrževanju razlite tekočine.

Avto prtljažna korita iz rubbasola

Omenjena avto korita za prtljažnik so narejena iz prav posebne vrste gume. Imenuje se rubbasol. Je nadvse obstojna vrsta gume. Omogoča izjemno preprosto in hitro čiščenje. Korito lahko enostavno vzamete ven iz prtljažnika ter ga očistite zgolj z vodo.

Pri čiščenju korita za zaščito prtljažnika seveda lahko uporabljate tudi posebna namenska čistila, ki izdelek še bolje očistijo od vode.

Različne velikosti in modeli avto korit iz gume

Na voljo so gumijasta korita za prtljažnik avtomobila različnih velikosti ter modelov. Ponudbo lahko preverite na spletni strani ponudnika, kjer so na voljo še drugi koristni avto pripomočki.

Gledring gumijasta korita za prtljažnik avtomobila odličnega in skrbnega dizajna

Za tipska korita za prtljažnik je značilno, da se lahko 100 % prilagodijo obliki vašega prtljažnika v vozilu. Takšen izdelek pa je nepogrešljiva izbira za vse tiste, ki veliko uporabljate prtljažni prostor, zlasti za obrtnike, športnike, lastnike hišnih ljubljenčkov.

Vlečna kljuka za avto

Prednosti, ki jih ima vlečna kljuka za avto

Sposobnost vleke tovora z našim osebnim ali tovornim vozilom nam lahko zelo pogosto pride prav. Nameščena vlečna kljuka za avto nam lahko močno olajša življenje. Potrebujemo jo za prevoz različnega tovora.