Majice za pare – odlična izbira za številne priložnosti

Majice na sploh veljajo za nepogrešljiv kos vsake garderobe. Še več: v omarah z oblačili lahko najdemo številna tovrstne oblačila. Nekatera so celo potiskana in so zato še toliko bolj priljubljena za uporabo. V trendu so personalizirane oziroma unikatne majice, ki jih lahko naročite kar po spletu. Takšne so še posebej dobrodošle za najrazličnejša obdarovanja. V času valentinovega lahko na primer naročite majice za pare. Vsebina na njih pa je lahko odvisna povsem od vas.

Tudi sicer so majice za pare izjemno popularna izbira. Za obdarovanje niso primerne samo v času dneva zaljubljencev, temveč tudi za številne druge dogodke. Paru majici po meri lahko podarimo tudi tik pred poroko oziroma v času fantovščine in dekliščine.

Na zabavo z majicama v stilu

Sem ter tja ste s svojim partnerjem povabljeni tudi na kakšno sproščeno zabavo, kjer ni posebej vnaprej določeno, v kaj se morate obleči in obuti. V tem primeru lahko poskrbita za nekoliko bolj opazen zunanji videz. Lahko se oblečeta v stilu. Na sebi imejta majici, ki se lepo dopolnjujeta.

Majice za pare z napisom
Majice za pare z napisom

Na majici zanj lahko piše kralj, na majici zanjo pa kraljica. Možnosti je nešteto veliko, najbolje pa je, da si jih zasnujeta kar sama.

Tik pred poroko se oblecita v tekstil s pomenljivim zapisom

V navadi je, da par praviloma en teden pred poroko priredi dekliščino oziroma fantovščino oziroma takšen dogodek zanju organizirajo najbližji prijatelji. Lahko pa že nekaj mesecev pred poroko svoje bližnje presenetita z novico tako, da jih povabite na večerjo. Majice za pare so v tem primeru prav tako sila dobrodošle. Zgovorne so že same po sebi.

240+ idej za oblikovanje majic za pare. Ujemajoče se obleke za pare.

Ker vama bo na majicah na primer pisalo Končno sva se odločila za poroko, vama pravzaprav ne bo treba prav dolgo pojasnjevati, zakaj v skupini sedite v priljubljeni gostilni.

Potiskani majici za prosti čas

Sicer pa ni nujno, da so majice za pare narejene s kakšnim prav posebnim namenom. Za svojo ljubljeno osebo in zase lahko potiskate tekstil z zanimivo vsebino kar tako. Skupaj se odločita, kaj bo krasilo vajini majici. Poskrbita pa, da bosta napisa lepo skladna in da bosta kazala na to, da sta pravi tandem.