Mobilni telefoni Xiaomi

Ponudba današnjih pametnih naprav je zelo raznovrstna. Številni proizvajalci mobilnih telefonov med seboj tekmujejo po zmogljivost, funkcijah in ceni svojih naprav. Dejstvo je, da cene v vsakem primeru hitro narastejo, če želimo kupiti malo boljšo pametno napravo za klicanje. Ravno zaradi tega razloga je podjetje Xiaomi postalo zelo popularno po celem svetu, saj njihovi telefoni lahko konkurirajo velikim proizvajalcem, ki so na trgu že desetletja. Obenem pa so na voljo vsakemu uporabniku, saj so zelo ugodni za nakup.

Edinstven operacijski sistem MIUI

Veliki proizvajalci pametnih naprav pogosto spremenijo izgled Android in drugih mobilnih operacijskih sistemov na svojih napravah. Pri Xiaomi-ju je to tudi praksa, vendar z veliko razliko. Različica Android MIUI operacijskega sistema je narejena na podlagi zahtev in mnenja uporabnikov telefonov Xiaomi.

Xiaomi MIUI 13: 7 novih funkcij!

Omenjen proizvajalec je že svoj prvi pametni telefon prilagodil za čim lažje upravljanje s strani svojih uporabnikov. Ta odločitev je požela velik pozitiven odziv, kar je omogočilo izdelavo novih in bolj naprednih telefonov za Android uporabnike.

Pametni telefon po ugodni ceni

Dandanes je težko najti primeren Android telefon, ki združuje želene funkcije in moč po ugodni ceni. Filozofija podjetja Xiaomi pa je, da ponuja vse svoje naprave po zelo konkurenčnih cenah. Njihova strategija je, da čim manj sredstev porabijo za promocijo svojih izdelkov. Raje prepustijo, da kakovost in hitrost mobilnih telefonov in drugih naprav širita dober glas med ljudmi.

Android telefon Xiaomi Mi 11 Ultra
Android telefon Xiaomi Mi 11 Ultra

Posledično so vsi njihovi proizvodi veliko cenejši od ostale konkurence. Obenem pa ponujajo enako ali višjo zmogljivost ter bolj bogate funkcije, ki jih pričakujemo pri vodilnih znamkah. Posamezni Xiaomi pametni telefon je veliko cenejši in pogosto tudi hitrejši od dražjih modelov drugih znamk. Ima pa tudi vgrajeno veliko boljšo strojno opremo in druge zmogljivosti, ki jih v določenem cenovnem razredu ni za pričakovati.

Mobilni telefon z visoko-zmogljivim akumulatorjem

Pomembna, vendar pogosto spregledana lastnost vsakega mobilne naprave je njena kapaciteta vgrajenega akumulatorja. Skoraj vsak moderni mobilni telefon ima dokaj zmogljiv akumulator oziroma vgrajeno baterijo, vendar se ta pogosto izprazni dokaj hitro. To je tudi razlog, da Xiaomi opremlja svoje modele pametnih telefonov z visoko-zmogljivimi baterijami, ki zdržijo zahtevno več-urno uporabo.

Vsak pametni telefon od podjetja Xiaomi podpira tudi hitro polnjenje. Priložen ali univerzalen polnilec s tehnologijo Quick-Charge lahko napolni naš telefon že zgolj v 15-30 minutah do 100% celotne zmogljivosti. Omenjena tehnologija je izredno uporabna v primerih, ko se nam kam mudi, vendar smo pozabili napolniti telefon.

Uporaba pametnih telefonov je dandanes skoraj nujna, saj nam olajšajo mnogo dejavnosti v našem žilvjenju. Xiaomi pa ponuja omenjene naprave po izredno ugodni ceni, visoke kakovosti in bogatih funkcij.