Najbolj popularna unikatna poslovna darila

Unikatna poslovna darila lahko podjetje podari svojim poslovnim partnerjem in drugim fizičnim ali pravnim osebam, s katerimi uspešno sodeluje. Pri tem velja, da naj bi bili pokloni hkrati praktični in uporabni, na drugi strani pa tudi estetski. Ob tem je smiselno, da podjetje za dodatno in učinkovito trženje blagovne znamke naroči tudi tisk, gravuro ali vezenje logotipa na izbrani material. 

Poslovna darila - USB ključek
Poslovna darila Habeco: USB ključ

Podjetje lahko izbira med različnimi predmeti, ki so primerni za poklon partnerskim organizacijam. Prav tako je mogoče na večino materialov natisniti ali vgravirati promocijska sporočila ali logotipe. V nadaljevanju pa predstavljamo tri najbolj popularna unikatna poslovna darila, ki so funkcionalna, primerna za obdarovanje med podjetji ter estetska, še posebej, če družba izbere zanimive vzorce, materiale, barve in druge dodatke. 

Obdarovanje poslovnih partnerjev s promocijskim tekstilom 

Promocijski tekstil spada pod unikatna poslovna darila, zato ker podjetje lahko izbira med različnimi kosi oblačil, barvami in materiali. Poleg tega so različna oblačila tudi zelo uporabna, kar pomeni, da jih bodo zaposleni tudi nosili. Če podjetje izbere oblačila z bolj kakovostnimi materiali in nanje naroči vezenje logotipov, tedaj bodo ta promocijska oblačila tudi bolj obstojna in enostavnejša za vzdrževanje. 

Poslovna darila: čajne skodelice
Poslovna darila: skodelice

Med bolj priljubljenim promocijskim tekstilom so polo majice, saj so na prvi pogled videti bolj profesionalne in elegantne od navadnih majic s kratkimi rokavi. Polo majice so tako primerne za poklon v vseh podjetjih, saj niso preveč športne, a hkrati dovolj udobne, da jih lahko nosijo tudi tisti, ki opravljajo fizično bolj zahtevna dela. 

Pokloni podjetjem v obliki zvezkov in beležnic 

Zvezki, beležnice in notesniki prihajajo v različnih materialih, barvah, velikostih in dodatkih. Nekatere beležke so izdelane iz pravega usnja, druge imajo trdo platnico, tretje pa so izdelane iz recikliranih materialov. Najbolj popularni pa so tisti notesniki, zvezki in beležnice, ki imajo dodatke, kot so:

  • kemični svinčniki in pisala, 
  • LED kazala, 
  • USB ključki, 
  • žepki za mobilnik in 
  • polnilne postaje. 

USB ključi kot najbolj praktični promocijski pokloni

USB ključi v različnih oblikah, barvah, velikostih, kapacitetah spomina in darilnih embalažah predstavljajo najbolj popularno darilo za poslovne partnerje, saj so zaradi velikosti izjemno priročni, poleg tega pa jih zaposleni uporabljajo pri vsakodnevnih delovnih opravilih. 

Video: Habeco poslovna darila

Na USB ključe pa je mogoče tudi natisniti ali lasersko vgravirati logotip ali reklamno sporočilo podjetja. To storitev lahko podjetja naročijo pri specializiranem ponudniku promocijskih daril in materialov na naslovu habeco.si, kjer nudijo tudi različna unikatna poslovna darila, kot so majice, kape s potiskom, beležnice, nahrbtniki, dodatki za računalnike in telefone in drugo.  

Slušalke za Apple pametni telefon. Svoje brezžične slušalke ima že skoraj vsak proizvajalec pametnih telefonov. Preberi več …

Preberite si tudi članek o kakovostnih tiskalnikih Brother.