Vrhunski tiskalniki Brother

Črnilni tiskalniki so postali izredno popularni v zadnjih letih. Uporabljajo jih mnogi fizični kot tudi poslovni uporabniki. Po hitrosti tiska so vedno bolj podobni laserskim izvedbam. To jih naredi še bolj privlačne za mnoge uporabnike. Nizka nakupna cena pa pomeni, da so na voljo za vsak dom in pisarno. Veliko ljudi prisega na podjetje Brother, ki je v obstoju že več kot 100 let. Omenjeno podjetje je bilo ustanovljeno na Japonskem leta 1908 in spada v sam vrh proizvajalcev navadnih in multifunkcijskih tiskalnikov.

Tiskalniki Brother so izredno zanesljivi

Velika prednost Brother tiskalnikov je njihova izredna zanesljivost. Posamezna naprava je narejena s preprostostjo uporabe v mislih. Tako jo lahko hitro priklopimo na namizni računalnik ali prenosnik in jo pričnemo uporabljati. Gonilniki za tiskalnik so na voljo za vse moderne operacijske sisteme. Vključena pa je tudi posebna aplikacija, ki jo na računalnik lahko namestimo preko priloženega CD-ja ali preko spletne strani, ki avtomatsko posodablja gonilnike. Posodobljeni gonilniki so izredno pomembni, saj tako zagotovimo, da bomo lahko ustvarjali slike in različne dokumente preko številnih aplikacij.

Velika prednost Brother tiskalnikov je njihova izredna zanesljivost.

Preprostost namestitve naprave Brother

Podjetje Brother posveti veliko pozornosti preprostosti uporabe napravam, ki jih proizvaja. Tiskalniki so narejeni tako, da jih v nekaj preprostih korakih pripravimo za uporabo. To močno olajša namestitev, kot tudi zmanjša možnost napak s strani uporabnika. Poleg vsakega tiskalnika so priložena natančna navodila, kako vstaviti kartuše, namestiti gonilnike in pričeti s tiskanjem.

Preprostost uporabe je zelo pomembna tudi pri vzdrževanju naprave. Ko moramo zamenjati kartuše Brother, to naredimo izredno hitro. Ko dvignemo pokrov naprave, se kartuše samodejno postavijo v položaj za menjavo.

Kartuše Brother različnih izvedb

Novi tiskalniki Brother imajo vedno priložene kartuše OEM. To je kratica za originalno opremo, ki jo je izdelal proizvajalec tiskalnika. Omenjene barve so kakovostne in primerne za amatersko kot tudi profesionalno uporabo. So pa tudi najdražje, zato niso vedno najbolj primerne za tiskanje listin, kot so računi, v velikih količinah. 

Multifunkcijske naprave Brother
Ekonomično tiskanje je izredno popularno v današnjih dneh.

Nadomestne Kartuše Brother

Ekonomično tiskanje je izredno popularno v današnjih dneh. Nadomestne kartuše Brother so na voljo za ugodno ceno, ki je veliko nižja od OEM izvedb. Poleg privlačne cene imajo omenjene kartuše tudi vgrajene izboljšave, kot sta višja količina vsebovane barve in zmožnost ponovnega polnjenja. Priporočajo se za uporabnike, ki želijo tiskati po ugodni ceni.

Wi-Fi in Bluetooth tehnologija za tiskanje

Moderni Brother tiskalniki so serijsko opremljeni z Wi-Fi in Bluetooth povezljivostjo. Omogočajo nam, da napravo povežemo na brezžični usmerjevalnik. Tako postane tiskalnik na voljo za uporabo več računalnikom, ne da bi bila potrebna fizična povezava s posamezno napravo. Na voljo pa imamo tudi Direct Wi-Fi, ki omogoča, da pametni telefon ali tablico neposredno povežemo z Brother napravo. Tako lahko tiskamo iz telefona, ne da bi potrebovali nastavljati Wi-Fi omrežje ali druge parametre. Enako velja za Bluetooth povezljivost, saj večina prenosnikov, pametnih telefonov in tablic podpira omenjeno tehnologijo za pretok različnih podatkov.

Zanesljivi tiskalniki Brother
Moderni Brother tiskalniki so serijsko opremljeni z Wi-Fi in Bluetooth povezljivostjo.

Preberite si tudi članek o Pomnilnikih za moderne računalnike.