Predpasniki kot nadvse uporabni promocijski material

Ko premišljujete o tem, kaj vse bi lahko vključili v material za promocijo svojega podjetja, pogosto pozabljate na to, da je takšne izdelke treba izbirati predvsem na želje obdarjencev in ne glede na to, kaj je najbolj všeč vam. Pri izbiri promo daril se torej osredotočite na to, kaj si najbolj želijo imeti ter uporabljati vaše stranke, poslovni partnerji, zaposleni ali pa vaši najbližji. Morda je čas, da jih letos presenetite s čim posebnim, s čim povsem novim.

Pomislite tudi na to, da je v zadnjih letih izjemno priljubljeno postalo kuhanje. Najrazličnejši kukarski mojstri preko različnih medijev in vsebin predstavljajo svoje delo, ki ga veliko ljudi oponaša doma v svoji kuhinji. V tem primeru bi jim zagotovo odlično koristili tudi predpasniki. Ste pomislili, da bi takšen kos tekstila morda umestili v svoj letošnji promocijski material?

Naročanje promocijskega materiala

Sedaj, ko ste končno uspeli pripraviti seznam za promocijske izdelke, na katerega so uvrščeni tudi predpasniki, je čas, da najdete dobrega ponudnika. Morda izbranega že imate in z njim uspešno sodelujete še vrsto let. V tem primeru je vse skupaj še bistveno lažje. Preverite pa, ali vam izbrani ponudnik omogoča tudi nakup in potisk ali vezenje predpasnikov. Če ne, se bo verjetno za vas posebej potrudil, saj ste redna stranka, ter vam bo v relativno kratkem času priskrbel tudi takšen material.

Vrste predpasnikov za promocijo.
Na izbiro imate različne vrste predpasnikov, na katere lahko odtisnete ali izvezete svoj logotip za promocijo.

Seveda pa so predpasniki lahko najrazličnejših velikosti oziroma dolžin. Ponudniku natančno razložite, kakšne vrste predpasnikov si želite. Morda jih boste naročili posebej za ženske in posebej za moške. V tem primeru je zasnova oziroma dizajn tekstila še toliko bolj pomemben. Pomislite še, kateri barvni odtenek bi se najbolje podal predstavnicam nežnejšega spola in kateri moškim. Ne nazadnje pa so predpasniki lahko namenjeni tudi najmlajšim družinskim članom. Ne pozabite torej tudi na njih. Za fantke so dobra izbira predpasniki v modri barvi, za deklice pa takšni v pastelno roza.

Vezenje ali tisk na predpasnik

Ko izberete velikosti, dizajn, materiale in barvo predpasnikov, je čas, da pomislite še na to, kaj boste nanje dali natisniti. Ne pozabite, da je ena od možnosti tudi vezenje. Predpasniki z vezenim logotipom so lahko res nekaj posebnega.

Zadnje čase je zelo priljubljeno kuhanje in personalizirani tiskani ali vezeni predpasniki so koristno darilo za promocijo.