Slušalke za Apple pametni telefon

Naš iPhone mobilni telefon je morda najbolj zanimiva naprava, ki si jo lastimo. Naredilo ga je podjetje Apple, ki je že mnoga desetletja znano po svojih svetovnih tehnoloških inovacijah. Izredna hitrost, odlične aplikacije ter izvrstna oblika telefona ga uvršča v sam vrh unikatne tehnologije. Res pa je, da bomo morda potrebovali slušalke za naš novi pametni telefon, saj ga bomo nosili povsod s seboj. Poglejmo si, zakaj so originalne slušalke Apple najboljša izbira za naš iPhone.

Odlična kvaliteta zvoka

Podjetje Apple je najbolj znano po svojih tehnološko dovršenih izdelkih. Nobena izjema niso Apple slušalke, saj vsebujejo le najboljše komponente za proizvajanje zvoka. So nujen pripomoček za poslušanje glasbe, bolj privatno pogovarjanje po telefonu ter druga opravila, kjer želimo uporabljati slušalke.

Zvok je čist in izvrstno pretočen, saj imajo slušalke vgrajen samosvoj nizkotonski in visokotonski ojačevalec. To pomeni, da bodo Apple slušalke med predvajanjem glasbe proizvajale čist in bogat zvok s primernim basom. Tako bomo lahko uživali v glasbi na potovanju, v prostem času, pred spanjem ali drugje.

Vrhunski izgled in ergonomična oblika

Apple slušalke lahko prepoznamo po svoji ikonični beli barvi. Imajo izredno lepo obliko in občutek dovršenosti. Na nekaterih modelih imamo krmilnik s katerim lahko upravljamo našo knjižico glasbe. Poleg čudovite oblike so slušalke Apple tudi ergonomične. Narejene so tako, da jih brez težav vstavimo v uho. Tej obliki so reče In-Ear, ki je izoblikovana za največje udobje med uporabo slušalk. Obenem pa lahko opazimo, da so blazinice v slušalkah narejene tako, da izolirajo zvok od zunanjih hrupov. To pomeni, da bomo lahko:

  • Poslušali glasbo tudi v bolj hrupnih okoljih
  • Nas ne bodo motili zunanji šumi avtomobilov, vetra, brenčanje motorjev ipd
  • Se bomo lahko sprostili v vsakem okolju

Univerzalna povezljivost

Apple slušalke lahko uporabljajo veliko različnih možnosti povezave. Odvisno je od modela, vendar imamo na voljo sledeče povezave:

  • THunderbolt
  • 3.5mm avdio
  • USB-C
  • Bluetooth

iPhone avtomatsko zazna slušalke in predvaja zvok preko njih, ko jih priključimo. Tako se ne potrebujemo dodatno ukvarjati z gonilniki, sistemskimi nastavitvami ipd.

Najboljšo ponudbo Apple in drugih slušalk lahko zasledimo na spletni strani www.gizzmo.si, kjer bomo našli ogromno bogate ponudbe za mobilne naprave, izvrstno in prijazno osebje ter odlične cene.

Vas skrbi, da vam bo registracija domene vzela veliko časa? Da nimate dovolj znanja? Pripravili smo vodič, ki vas skozi registracijo domene vodi po korakih. Preberi več …

Google AdWords spletno oglaševanje. Ali veste, da so iskalniki glavni vir obiska spletnih strani? Torej bo vašo spletno stran prav s pomočjo brskalnika našlo največ ljudi. Preberi več …

Reševanje podatkov iz diska cena. Napaka, ki jo pogosto naredijo uporabniki računalnikov, je ta, da ob okvari diska poiščejo pomoč najbližjega »mojstra« za računalnike. Preberi več …